ApiHerbal DACICA de Camelia Lovin-Editura QUARTO

ApiHerbal DACICA de Camelia Lovin

Sinopsis

ApiHerbal DACICA

În ApiHerbal DACICA. Ritualuri pentru suflet, minte și corp cu miere și ierburi străvechi, autoarea ne face o invitație pe care nu avem cum să o refuzăm. Cu înțelepciune și iubire pentru străbunii noștri, ne deschide larg poarta către un adevărat SPA DACIC contemporan.

Vă mai amintiți poveștile pe care vi le spuneau părinții sau bunicii despre familia voastră, despre rădăcinile pe care le aveți? Obiceiurile culinare din propria familie? Sau leacurile naturale folosite

Ei bine, Camelia Lovin își amintește. Chiar foarte bine!

Pornind de la cunoștințele dobândite de la bunica și mama ei, continuînd cu o documentare minuțioasă, ne dăruiește o listă amănunțită a plantelor care cresc pe meleagurile noastre și care au efect benefic asupra sănătății.

Prin intermediul acestei cărți autoarea ne reamintește de puterea naturii și a originilor. Aflăm despre dulceața nemuritoare a mierii și avem ocazia să experimentăm un ritual purificator pentru minte, corp și suflet.

Tot ce ai de făcut pentru a te bucura acum de toate aceste comori este să accepți invitația în lumea practicilor strămoșești, în universul tradițiilor și a bucuriei de a duce mai departe învățăturile dobândite de generații.

Întoarce-mă

Prin intermediul acestei cărți autoarea ne reamintește de puterea naturii și a originilor. Aflăm despre dulceața nemuritoare a mierii și avem ocazia să experimentăm un ritual purificator pentru minte, corp și suflet. Tot ce ai de făcut pentru a te bucura acum de toate aceste comori este să accepți invitația în lumea practicilor strămoșești, în universul tradițiilor și a bucuriei de a duce mai departe învățăturile dobândite de generații.

Cumpăr-o de aici

Mesaj de la autor

“Oare există cineva dintre voi care să nu se fi bucurat de acest gen de vindecări magice cu leacuri părintești și bătrânești? Cum am putea exista dacă nu am transforma imposibilul în ceva frumos, miraculos, ca o adiere cu glas, ca o șoaptă cu gust dulce, ca o aromă cu iz fermecat? De aceea mi-a venit ideea să scriu această carte pe care să o intitulez APIHERBAL DACICA – ritualuri pentru suflet, minte și corp cu miere și ierburi străvechi, ca să ne amintim despre miracolul din noi, din moși-strămoși.”

Contactează autorul

Website
Facebook

#recenziinescrise

One thought on “ApiHerbal DACICA de Camelia Lovin-Editura QUARTO

  1. Am mai văzut această carte, și de fiecare dată mă convinge tot mai mult că trebuie să o citesc și să o am în casă. ♥️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to Reach Your Writing Goals-Editura QUARTO

HOW TO REACH YOUR WRITING GOALS LIKE A PRO is your Step by Step Guide for becoming a Self-Published Author.

This book provides all the proven steps that you need to plan your success and see your writing goals fulfilled. It will not only help with your writing goals but if you adapt the procedures described within this book to all your life goals, you will soon become a Master of your own life.