Afilieri (ne)scrise

Ce înseamnă afiliere?

Afilierea sau mai corect spus marketingul afiliat e un termen care, nu știu de ce, sperie pe multă lume!

De fapt, este un instrument extrem de simplu și de ajutor. Și pentru mine, dar și pentru tine!

Ca definiție sună așa: Reclamă plătită la cost per vânzare.

Pfuu... nu fugi, nu închide pagina, citește mai departe și vei înțelege exact. De asemenea vei afla și lista mea de afilieri.

Citesc, citesc, citesc. Apoi împărtășesc cu tine impresiile mele. Și reușesc să te conving că merită să ai și tu (ne)scrisa despre care ți-am vorbit. Yeeey, misiune îndeplinită!

Dar de unde o cumperi?

Poți să închizi articolul și să cauți pe google. Sau să mergi într-o librărie… sauuuu… poți să accesezi linkul pe care ți-l pun la dispoziție.

Reclama, bat-o vina! Cum fugim noi de ea!

Da, eu voi promova o librărie online sau o editură de unde poți să achiziționezi cartea despre care tocmai ți-am povestit. Fie prin linkuri de afiliat, fie prin bannere publicitare.

Tu poți alege să o cumperi direct de pe blogul meu!

Accesând linkul pe care ți-l pun la dispoziție. De fapt, spun ceva de genul: de aici poți cumpăra cartea sau cartea se poate comanda de aici.

Ori poate te tentează Noptiera (Ne)scrisă și (Ne)scrisa de joi. Le poți vedea în dreapta ecranului sau la finalul textului dacă citești de pe mobil. E un îndemn, o recomandare. Dai click pe poză și vei fi redirecționat spre site-ul librăriei online de unde o poți comanda.

Uneori voi pune și bannere cu promoțiile de care poți profita în acel moment.

Simplu, rapid, la îndemână!

Nu mă îmbogățesc, garantat! 

La fiecare comandă făcută accesând linkurile de pe blogul meu, voi primi un comision din valoarea comenzii. Un comision mic. 

Prețul de vânzare este NESCHIMBAT!

De exemplu dacă tu alegi să accesezi linkul pe care ți l-am pus la dispoziție și faci o comandă în valoare de 50 de lei, eu voi primi minunata sumă de 3,5 lei. Fiecare afiliat oferă un anumit comision. De obicei sunt între 5 și 10%.

Exact! Nimic!

Prețul cărților e același pentru tine! Este doar o înțelegere între mine, bloggerul, și librăria online cu care am o relație de afiliere.

Prin alegerea ta de a cumpăra direct de pe blogul meu, practic îmi oferi mie un ajutor financiar. Fără a fi tu în vreun fel dezavantajat!

Dacă vei alege să faci asta, eu îți mulțumesc!

Afilieri (Ne)scrise

Alege să cumperi prin intermediul meu!
Îmi oferi un ajutor și bucurie

Sursa imaginilor: unsplash și pixabay